I Džakula tuži Vukana, zbog Rače!?

Tužbe i prijetnje stižu mi kao na traci, a nakon direktora prijedorskih Šuma Saše Bursaća, zamjenika načelnika Nevesinja Milutina Samardžića, direktora Herceg TV Đorđa Bjelakovića, danas je stigla i četvrta najava Tužbe i Demanti u poslednjih sedam dana, ovaj put od uvaženog, čestitog i poštenog Mira Džakule, direktora Uprave za indirektno oporezivanje BiH. Zanimljivo da je Džakula angažovao advokatsku kancelariju Stevanović iz Bijeljine, sina Miloša i mamu Vesnu, koji su mi ranije slali slične dopise zastupajući porodicu Dodik.

Uvaženi direkor Džakula kaže da sam mu udario na čast i obraz, što mi je jako žao znajući o kakvoj se poštenjačini radi, jer sam pisao i štitio interese države, špeditera, prevoznika i radnika na Rači, kritikujići štetnu Odluku o izmještanju terminala sa Rače na privatni terminal kompanije Perić! Čestiti Džakula u Dopisu pod prijetnjom Tužbom traži da zbog njegovog narušenog ugleda prestanem da pišem i prenosim lažne i neistinite informacije o njemu, klijentu advokata Stevanovića, jer mu nanosim štetu i dovodim u pitanje njegov ugled i čast jer on nije kontraverzni direktor koji je namjestio tender o izmještanju terminala kompaniji Perić, nije počinio krivično djelo i nije ugrozio posao za veći broj radnika već se terminal izmješta zbog gradnje autoputa!

Naravno da ću, kao i uvijek, Dopis Džakule i njegovog advokata prenijeti u cjelosti a moram priznati da sam se baš prepao još jedne Tužbe. Iskreno sa nestrpljenjem čekam da Džakula presavije tabak kako bi ga u sudskom procesu ogolio do srži, dokazao o kakvom se kriminalu radi na Rači, ali i u cijeloj UIO BiH. Nikakve prijetnje, tužbe i ucjene neće me slomiti i neću odustati da pišem o kriminalu, štitim interese države i naroda, iako su me opet neki ostavili na cjedilu i iza leđa se nagodili sa moćnicima, manjim dijelom nažalost i oni koji traže pomoć i zaštitu, čije interese štitim, a vrijeme će sve pokazati.

Dopis advokatske kancelarije Stevanović prenosim u cjelosti, 4 stranice koje sam danas dobio. Neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović