palpal

I Cicko za Dodika i novi dom spreman

Lažni romanijski i sokolački knez Milovan Cicko Bjelica odavno se spremio da na mig Pokrovitelja, koji mu je prebacio 5,5 miliona maraka IRB obveznica, krene stranputicom Obrena, Ognjena, Stevandića, Bojića, Miće Menstruacije Mićića, priključi se SNSD-u ili nekoj od Dodikovih filijala. Čim je na Predsjedništvu SDS-a donesena odluka da se zbog izdaje i pakta sa Dodikom iz stranke isključi Mićo Mićić, Cicko se oglasio u režimskim medijima, osuo paljbu po Šaroviću, Bosiću i Vukoti, pokazujući žal i nestrpljenje što i on još nije dobio zeleno svjetlo i bio u paketu sa Mićom, već mora da čeka još neko vrijeme.

Da je pitanje dana kada će Cicko kod Dodika pokazuje i fotografija večerašnjeg prijatnog sastanka sa Omerom Obrenom Petrovićem i raspopom, protorejem stavroforom u ulozi gradonačelnika Doboja Borisom Jerinićem. Vrlo izvjesno da su osim o koaliciji i paktu razgovarali i iskazali divljenje današnjem nastupu Dobojke Sanje Vulić koja vjeruje u novog Svevišnjeg, poglavara njihove Sekte. Sat otkucava i samo se čeka da Dodik kaže SAD, pa da se maske skinu sa lica.

Prije nekoliko dana Cicko i Mićo su razgovarali sa Radomirom Lukićem, i pitanje je da li će otići kod njega u tzv Izvorni SDS 1990, kod Stevandića u Razjedinitelje, osnovati neku novu udbašku dvorsku stranku ili ići pravo u SNSD. O tome ne odlučuju (onomo)oni već njihov Bog, kako danas Sanja Vulić, sve sa rukama u džepovima, nazva poglavara njihove crvene Sekte zvane SNSD.

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag. Dobro bi bilo da još neki spavači u SDS-u i opoziciji krenu njihovim stopama jer bez katarze i pročišćenja od izdajnika, špijuna i papaka nema preporoda, pobjede i oslobođenja.

 

Nebojša Vukanović