palpal

I Bekan ima dušu, ranjenu

Stara poslovica kaže „Gdje svi Turci, tu i mali MMujo. Sa ciljem da se pokaže važnim i dodvori svojim mentorima u Partiji, i direktor JU „Ekologija i bezbjednost“ odlučio da presavije tabak i da me tuži, jer sam navodno i njemu ranio dušu, čestitu i pravednu. Bekan je nedavno na sjednici Skupštine grada Trebinje ustvrdio da bi u trebinjskom gradskom parku bilo oboreno duplo više drveća da nije izvršena „rekonstrukcija“, što smatram vrhuncem licemjerstva i beščašća jer u parku decenijama nije odjednom oboreno više drveća, nego nedavno, kao posledica nestručno izvedenih radova, sječe drveća i korjenja kako bi se postavio sistem za navodnjavanje koji nije u funkciji. Umjesto da odgovorni podnesu ostavke i snose odgovornost za postupke, oni daju licemjerne izjave, i uz to tuže one koji pokušavaju da zaštite park i gradsku imovinu od uništenja.

Pismo Stevana Bekana, koje je potpuno identično pismima sa nekakvim ultimativnim sadržajem, koje su ranije prije tužbi pisali Luka Petrović, Miko Ćurić, Ilija Tamindžija, jasno pokazuje da se tužbe pišu organizovano i serijski iz jednog centra moći, sa ciljem da se uz pomoć korumpiranih sudija finansijski iscrpim. Bekanovo pismo prenosim u cjelosti, u skladu sa odredbom člana 8 Zakona o zaštiti od klevete Republike Srpske.

Stevan Bekan

Ulica Hercega Stjepana Kosače 27

89 101 Trebinje

 

 

Nebojša Vukanović

Ulica Vožda Karađorđa br 52

89 101 Trebinje

 

Predmet: Zahtjev za ispravkom teksta objljvljenog na portalu nebojšavukanović.info

 

Na portalu nebojšavukanović.info dana 12.3.2019. godine objavljen je tekst pod naslovom „Bekan kao mjera beščašća“ u kome sam direktno pomenut u negativnom kontekstu. Naime u tekstu „Bekan kao mjera beščašća“ navedeno je da sam korumpirani partijski nesposobnjaković, besramni lažov i manipulator, te da sam direktno odgovoran za kasapljenje i uništavanje gradskog parka i zelenila, te niz drugih uvredljivih sadržaja.

Imajući u vidu da pomenuti tekst po objektivnom shvatanju morala ima uvredljiv sadržaj, te da vrijeđa čast, ugled i dostojanstvo mene i moje porodice, ovim putem zahtjevam da se najkasnije do petka, 29.3.2019. godine izvrši ispravka istog na pomenutom portalu ili drugim sredstvima informisanja. U suprotnom biću prinuđen da zaštitu svojih prava ostvarim sudskim putem.

 

Podnosilac zahtjeva:

Stevan Bekan

 

Trebinje, dana 22.3.2019. godine