palpal

HET prolongirao nabavku vozila?

Hidroelektrane na Trebišnjici ove godine planiraju obnoviti vozni park kupovinom više novih automobila, a umjesto uobičajenih „pasata“ i „audija“ izvjesna je kupovina „škoda oktavija“. Prema informacijama iz pouzdanih izvora 5 novih „škoda“ biće kupljeno u zapadnoj Hercegovini od provjerenog dobavljača. Ipak nabavka vozila je prolongirana nekoliko mjeseci, i umjesto na proljeće, kako je bilo planirano, biće izvršena krajem godine, nakon završetka Opštih izbora u oktobru.                                                                                    

Direktor HET-a Gordan Mišeljić prije nekoliko dana saopštio je ovu odluku vozačima HET-a, i najavio obnovu voznog parka ali tek posle izbora. Jedan od razloga je što bi trošenje novaca i kupovina novih vozila nakon najlošijeg poslovnog rezultata i najvećeg gubitka u istoriji HET-a, od nevjerovatnih 24,3 miliona maraka, izazvala revolt kod djela glasača, a drugi je „Alo taksi“.                                                                           

Naime, HET će kupiti potpuno isti model „škoda oktavija“ sa istim paketom opreme i kod istog dobavljača kao i novi „Alo taksi“, a svakome ko zna sabrati 2 i 2 sve je jasno. Činjenica da se na čelu „Alo taksija“ nalazi prvi rođak direktora HET-a Gordana Mišeljića, i sasvim je izvjesno da će uskoro pasti maske i otkriti se prava pozadina zakulisanih radnji i investicija.                                                                      

O Alo taksiju i njegovim stvarnim vlasnicima sam pisao detaljno, a to će biti i predmet sudskog spora koji će uskoro da se vodi pred Osnovnim sudom u Trebinju. Naime poštar je na kućnu adresu isporučio novi talas tužbi za duševnu bol, između ostalih Luke Petrovića i Ilije Tamindžije, pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti krajnji ishod sudskog spora i sudske presude zbog duševnih patnji naših moćnika.                                                                                                

 

Sponzori: Gledajući reklame i sponzore koji pomažu rad „Alo taksija“ jasno se može vidjeti i ko su glavni oslonci i ulizice Luke, Goga i lokalnih moćnika. Posebno u oko zapada činjenica da je među oglašivačima i „Restoran Tarana plus“ bivšeg odbornika SDS-a Dejana Tarane, koji je bio i jedan od sponzora Lukine „meza kampanje“ i vršio usluge keterniga okrepljujući mladež SNSD-a uoči lokalnih izbora 2016.                                                                                                          

Mlađani SDS-ovac, koji je nadaleko postao poznat po video snimcima 18+ u sopstvenoj produkciji i velikim  zavodničkim uspjesima, ne samo da otvoreno podržava Luku i SNSD, već je postao i perjanik koji javno i grčevito brani vlast. Pozivajući se na svoju čast, moral i poštenje, veliki zavodnik javno brani Luku, i to od mene jer ismijavam propale projekte novih gradskih vlasti!?

Luki bi na ovakvim perjanicima i tjelohraniteljima pozavidio i sam kralj Nikola, i nema sumnje da je vlast čvrsta i stabilna kad je otvoreno podržavaju ljudske i moralne gromade popu Tarane i ostali lažni opozicionari, jer ne pada snieg da prekrije brijeg…

 

Nebojša Vukanović