ХЕТ-ова шкода слетила у Горичко језеро

У поподневним часовима, нешто иза 16 сати, у Горичко језеро слетило је возило „шкода суперб“, а према нашим информацијама ради се о службеном возилу Хидроелектрана на Требишњици. Срећом у саобраћајној незгоди нико није погинуо и није теже повријеђен, иако је возило у великој брзини пробило заштитну ограду и слетило у језеро. До незгоде је дошло на дионици пута кроз уски кањон, неколико километара од насеља Перовића мост на путу према Никшићу.

Према мојим сазнањима возилом је управљао радник Херцег-телевизије, који би требао да слави Светог Пантелејмона као други рођендан. Оно што забрињава је чињеница да већ пола године, од како је Лука купио Херцег ТВ, радници и директор Карађорђе Бјелаковић користе службена возила ХЕТ-а као да су њихова, и возикају се на рачун јавног предузећа које сипа гориво и одржава возила за њихове потребе.

Какве везе има Херцег ТВ са ХЕТ-ом, и зашто радници приватне Лукине фирме користе 24 сата возила ХЕТ-а као да је њихова прћија. Надам се да ће Лука и Гордан Мишељић наредних дана дати одговор на ово, али и друга питања везана за пребацивања новаца из ХЕТ-а и Електропривреде РС на рачун партијске телевизије коју контролише ген-сек Лаки Лучиано Петровић.

.

 

Небојша Вукановић