palpal

HET-ova škoda sletila u Goričko jezero

U popodnevnim časovima, nešto iza 16 sati, u Goričko jezero sletilo je vozilo „škoda superb“, a prema našim informacijama radi se o službenom vozilu Hidroelektrana na Trebišnjici. Srećom u saobraćajnoj nezgodi niko nije poginuo i nije teže povrijeđen, iako je vozilo u velikoj brzini probilo zaštitnu ogradu i sletilo u jezero. Do nezgode je došlo na dionici puta kroz uski kanjon, nekoliko kilometara od naselja Perovića most na putu prema Nikšiću.

Prema mojim saznanjima vozilom je upravljao radnik Herceg-televizije, koji bi trebao da slavi Svetog Pantelejmona kao drugi rođendan. Ono što zabrinjava je činjenica da već pola godine, od kako je Luka kupio Herceg TV, radnici i direktor Karađorđe Bjelaković koriste službena vozila HET-a kao da su njihova, i vozikaju se na račun javnog preduzeća koje sipa gorivo i održava vozila za njihove potrebe.

Kakve veze ima Herceg TV sa HET-om, i zašto radnici privatne Lukine firme koriste 24 sata vozila HET-a kao da je njihova prćija. Nadam se da će Luka i Gordan Mišeljić narednih dana dati odgovor na ovo, ali i druga pitanja vezana za prebacivanja novaca iz HET-a i Elektroprivrede RS na račun partijske televizije koju kontroliše gen-sek Laki Lučiano Petrović.

.

 

Nebojša Vukanović