Goran Lučić na Velikom Vukanu

Danas me je prijatno iznenadila objava dragog prijatelja i zemljaka iz Beograda Gorana Lučića, Hercegovca u Beogradu koji se danas popeo na vrh Veliki Vukan na Homoljskim planinama u istočnoj Srbiji u čast dobrog rezultata naše Liste u Trebinju. Hvala od srca dobrom Goranu, koji je, osim po sjajnim tekstovima, buntovništvu i poznavanju istorije, široj javnosti poznat i po izjavi za RTS tokom nedavnih  protesta u Beogradu.

Još jednom veliko HVALA Goranu Lučiću za planinarenje i divan gest..

VELIKI VUKAN

U čast narodnog poslanika g.Nebojše Vukanovića, predsjednika Pokreta za pravdu i red u Republici Srpskoj, danas sam se popeo na planinu Veliki Vukan (825 m./n.v.) jedan od vrhova masiva Homoljske planine, u istočnoj Srbiji.

Pokret za pravdu i red je na skoro završenim opštinskim izborima u Republici Srpskoj postigao izuzetno važan izborni uspjeh, postavši bez budžeta i državnog aparata druga stranka po snazi u trebinjskoj skupštini.
To ne bi imalo tako veliki značaj da Trebinje i RS nisu već godinama sistematski ucijenjeni, za glasove podplaćeni, demokratski poniženi!

Pokretu za pravdu i red želim dalju bezkompromisnu borbu za ponižene i bezvlašćem prognane iz Hercegovine, a Vukanu neka ovaj mali znak truda bude zahvalnost za njegovo višegodišnje usamljeno svjedočenje bezakonja onih koji se Srbima zovu, a koji srpski narod poniziše teže i podlije od svih njegovih krvnih neprijatelja!

Slobodni srpski narod i danas kao i nekada planinama će podizati nezaborav svome tribunu! Ostajte neustrašeni, pravedni svijet u Vas gleda!

S poštovanjem,

G.L.

*vrh Veliki Vukan, istočna Srbija.