palpal

Godine mržnje, laži i zla

Analiya programa RTRSa.jpg

Godine mržnje, laži i zla

Sutra će u Banjaluci Nebojša Vukanović promovisati Zbornik pod nazivom „Godine mržne, laži i zla“- u kojoj je izvrešena analiza Informativnog programa RTRS-a u proteklih 18 mjeseci. Na skoro 900 stranica izvršena je detaljna analiza informativnih emisija tzv „Javnog servisa Republike Srpske“, prije svega emisije Dnevnik 2, Pečat, Telering i Aspekt. Podaci obimne analize su poražavajući i pokazuju koliko je pristrasna i neprofesionalna urednička politika RTRS-a, koliko vremena se u informativnim emisijama posvećuje veličanju lika i (ne)djela Milorada Dodika, koji je nepogrešiv kao rimski papa, i kako se najprljavijim metodama satanizuje opozicije i kritičari vladajuće oligarhije.

Nakon promocije u Banjaluci i prezentacije medijima, Zbornik će u PDF formatu biti objavljen i na sajtu Nebojše Vukanovića kako bi svi koji žele mogli vidjeti kolike su razmjere brutalne prljave propagande koju već godinama provodi odmnetnuto rukovodstvo i urednici RTRS-a, trujući gledaoce, podstičući nasilje i šireći mržnju, laži i zlo.
U analizama Dnevnika nema subjektivnog doživljaja autora, već se samo vrši popis priloga, vijesti, autora i urednika emisije.

Nebojša Vukanović