Gdje su knez i kruna?

   Juni mjesec je prošao, ali Hercegovina nije dobila svoga krunisanog knjaza, kako je to najavio gen-sek Partije Luka Lučijano Petrović. Naime dvorski mediji su u maju objavili radosnu Lukinu vijest da će se njegovo pomirenje sa Rodoljubom krunisati zlatnom krunom hercegovačkog kneza čokolade, i da će se svečana ceremonija održati do kraja juna, ali izgleda da je negdje zapelo.

Zlatna kneževa kruna se izljeva, ali datuma ceremonije i krunisanja još nema. Rok je probijen, što je bilo za očekivati jer vlast ne drži puno do riječi i obećanja, ali čudno je što je priča o Knjaževini naprasno utihnula. Možda su razlog brojni negativni komentari u javnosti i opšta šprdnja sa suludim idejama šizogenih struktura, koje pokušavaju uporno zamajavati javnost glupostima. Tokom burne rasprave rasprave sa Draškovićem u hotelu Panorama, shvatio sam da mu je jako stalo do knjaževe titule, ali možda Luka ne želi da pokupi još negativnih poena zbog trivijalnih ceremonija.

Drašković je nakon „pomirenja“ rehabilitovao ABBu i plaća lokalnu BAM agenciju, u kojoj je ona suvlasnik, da mu vodi marketing, pa valjda neko  odgovori šta je sa krunom i knjazom, i da li su šizogene strukture odustale od najnovije ludosti?