Гдје су кнез и круна?

   Јуни мјесец је прошао, али Херцеговина није добила свога крунисаног књаза, како је то најавио ген-сек Партије Лука Лучијано Петровић. Наиме дворски медији су у мају објавили радосну Лукину вијест да ће се његово помирење са Родољубом крунисати златном круном херцеговачког кнеза чоколаде, и да ће се свечана церемонија одржати до краја јуна, али изгледа да је негдје запело.

Златна кнежева круна се изљева, али датума церемоније и крунисања још нема. Рок је пробијен, што је било за очекивати јер власт не држи пуно до ријечи и обећања, али чудно је што је прича о Књажевини напрасно утихнула. Можда су разлог бројни негативни коментари у јавности и општа шпрдња са сулудим идејама шизогених структура, које покушавају упорно замајавати јавност глупостима. Током бурне расправе расправе са Драшковићем у хотелу Панорама, схватио сам да му је јако стало до књажеве титуле, али можда Лука не жели да покупи још негативних поена због тривијалних церемонија.

Драшковић је након „помирења“ рехабилитовао АББу и плаћа локалну БАМ агенцију, у којој је она сувласник, да му води маркетинг, па ваљда неко  одговори шта је са круном и књазом, и да ли су шизогене структуре одустале од најновије лудости?