Гдје је нестао Синиша М?

Тражи се оснивач сајта „Дневна доза Добоја“, главни и одговорни уредник Информативног програма РТРС Синиша М. који је напрасно нестао прије мјесец дана. Од како је утврђено да је креатор Информативног програма Фабрике мржње, лажи и зла основао жути страначки парталоид СНСД-а „Дневна доза Добоја„, Синиша М. се забио у мишију рупу, не диже главу нити се било гдје у јавности појављује. Чак се суздржао од одбране својих ментора и наредбодаваца, те коментарисања великих потреса који су се протеклих дана догодили у Херцеговини. Незванично сазнајемо да се повремено на прстима тихо ушуња у сједиште РТРС-а, и из своје канцеларије издаје прљаве пропагандне задатке подређеним уредницима. Жалосно је што се главни уредник ИП РТРС-а претворио у страначког бота који скривен иза лажних профила води прљаву кампању, али и што директор Драшко Милиновић није повукао питање његове одговорности и уклонио га са РТРС-а због наношења велике штете угледу окупираног Јавног сервиса Српске.

Морам признати да ми је мало необично што је Синиша М капитулирао и истакао бијелу заставу, јер је Кербер режима претходно мјесецима непрекидно атаковао на мене, чланове моје породице, па чак превртао по Костурници у Величанима и кости мог покојног ђеда кога су усташе бациле у јаму. Након што је разобличен како води двоструки паралелни живот, и тајно својим банковним картицама по налогу СНСД-а и министра Драгана Богданића отвара страначке жуте портале на којима се износе најогавније увреде, конструкције и оптужбе на рачун противника режима, Синиша М се повукао, а са њим је нестао и фамозни требињски новинар Ф. Дончић, чије је бљувотине и шкработине РТРС редовно преносио. Ф. Дончић је један у низи измишљених ботова, које нико никада није видио, али који су вјерни саговорници и поуздран извор новинарима РТРС-а. Прилог о свом порталоиду, емитован у централном Дневнику РТРС-а 23.2.2017. године, показује колики је Синиша М. перверзњак, јер је наредио Стефану Личини да у Дневнику припреми прилог и преноси његове шврљотине не потписујући га као главног уредник ИП РТРС-а, већ као сакривеног бота.

Иако је нестао из јавности тек нешто мање од мјесец дана, ваздух у Српској већ је осјетно чистији и смањена је контаминација. Може се само замислити каква би се догодила катарза, и како би се јавни простор прочистио када би се Синиша М. са још неколицином сљедбеника трајно уклонио из медија и јавног простора.                                             

О Синиши М. и његовој подијељеној личности најбоље говори профилна фотографија каубоја са револвером. Фотографија јасно открива његову скривену страну подијељене личности, и показује да он и није ништа друго до медијски револвераш и рекеташ који својим радом и понашањем контаминира јавни простор и наноси велику штету угледу отуђеног и окупираног Јавног сервиса Републике Српске.

 

Небојша Вукановић