Gdje je nestao Siniša M?

Traži se osnivač sajta „Dnevna doza Doboja“, glavni i odgovorni urednik Informativnog programa RTRS Siniša M. koji je naprasno nestao prije mjesec dana. Od kako je utvrđeno da je kreator Informativnog programa Fabrike mržnje, laži i zla osnovao žuti stranački partaloid SNSD-a „Dnevna doza Doboja„, Siniša M. se zabio u mišiju rupu, ne diže glavu niti se bilo gdje u javnosti pojavljuje. Čak se suzdržao od odbrane svojih mentora i naredbodavaca, te komentarisanja velikih potresa koji su se proteklih dana dogodili u Hercegovini. Nezvanično saznajemo da se povremeno na prstima tiho ušunja u sjedište RTRS-a, i iz svoje kancelarije izdaje prljave propagandne zadatke podređenim urednicima. Žalosno je što se glavni urednik IP RTRS-a pretvorio u stranačkog bota koji skriven iza lažnih profila vodi prljavu kampanju, ali i što direktor Draško Milinović nije povukao pitanje njegove odgovornosti i uklonio ga sa RTRS-a zbog nanošenja velike štete ugledu okupiranog Javnog servisa Srpske.

Moram priznati da mi je malo neobično što je Siniša M kapitulirao i istakao bijelu zastavu, jer je Kerber režima prethodno mjesecima neprekidno atakovao na mene, članove moje porodice, pa čak prevrtao po Kosturnici u Veličanima i kosti mog pokojnog đeda koga su ustaše bacile u jamu. Nakon što je razobličen kako vodi dvostruki paralelni život, i tajno svojim bankovnim karticama po nalogu SNSD-a i ministra Dragana Bogdanića otvara stranačke žute portale na kojima se iznose najogavnije uvrede, konstrukcije i optužbe na račun protivnika režima, Siniša M se povukao, a sa njim je nestao i famozni trebinjski novinar F. Dončić, čije je bljuvotine i škrabotine RTRS redovno prenosio. F. Dončić je jedan u nizi izmišljenih botova, koje niko nikada nije vidio, ali koji su vjerni sagovornici i pouzdran izvor novinarima RTRS-a. Prilog o svom portaloidu, emitovan u centralnom Dnevniku RTRS-a 23.2.2017. godine, pokazuje koliki je Siniša M. perverznjak, jer je naredio Stefanu Ličini da u Dnevniku pripremi prilog i prenosi njegove švrljotine ne potpisujući ga kao glavnog urednik IP RTRS-a, već kao sakrivenog bota.

Iako je nestao iz javnosti tek nešto manje od mjesec dana, vazduh u Srpskoj već je osjetno čistiji i smanjena je kontaminacija. Može se samo zamisliti kakva bi se dogodila katarza, i kako bi se javni prostor pročistio kada bi se Siniša M. sa još nekolicinom sljedbenika trajno uklonio iz medija i javnog prostora.                                             

O Siniši M. i njegovoj podijeljenoj ličnosti najbolje govori profilna fotografija kauboja sa revolverom. Fotografija jasno otkriva njegovu skrivenu stranu podijeljene ličnosti, i pokazuje da on i nije ništa drugo do medijski revolveraš i reketaš koji svojim radom i ponašanjem kontaminira javni prostor i nanosi veliku štetu ugledu otuđenog i okupiranog Javnog servisa Republike Srpske.

 

Nebojša Vukanović