Фотографије потврђују присуство Стакића на Тргу

Објављујем више фотографија које  више него јасно потврђују да је начелник Стакић био на Тргу и приводио грађане који су мирно стајали, а ускоро ћу објавити видео на коме Стакић одгурује микрофон новинара БНТВ и хапси члана Групе Правда за Давида.

Јасно је да МУП покушава обманути јавност када је у покушају да ме демантује изјавио да је Стакић није био на Тргу већ у просторијама Полицијске управе Бањалука.

Снимак када полицајац удара особу на земљи је мутан, али се јасно види да полицајац има чинове на еполетама на раменима. Није било пуно особа са чиновима и полиција, ако жели, за 10 минута може да утврди о коме се ради. Текст сам написао како би испровоцирао МУП да реагује и процесуирају свог службеника који је прекорачио овлаштења, и јасно ставе до знања да нико не смије тући грађане.

Уколико није Стакић на снимку онда је други инспектор, можда извјесни Ковачевић са ове фотографије. Мој циљ је био да се открије и казни насилник који удара ногом старицу, како више нико не би тукао нејач, дјецу и старце на улици. МУП је још јуче, када сам објавио снимку, требао да каже о коме се полицијском службенику ради, одмах га суспендује и покрене дисциплински поступак, па не би било нагађања и пропуста јер грађани желе да их полиција штити, хапси криминалце и оне који уништавају државу, а не туче мирне грађане који мјесецима траже истину и правду.

 

Небојша Вукановић