Fino društvance i specijalne veze preko Drine!

Lijepo je vidjeti kako na djelu jačaju specijalni odnosi i paralelne veze između Srbije i Republike Srpske, ne samo na najvećem nivou dva predsjednika i Oca nacije, Vučića i Dodika, već i na nižim nivoima. Vrlo je lijepo što sjajno sarađuju djeca i sinovi nasljednici, što potvrđuje i fotografija iz Banjaluke, sa proslave Dana Republike.

Mlađani Igor Dodik i Danilo Vučić, sinovi nasljednici dvojice srpskih voždova, u društvu sa Igorovim rođakom Vicom Zeljkovićem, uvaženi predsjednikom FK Borac, generalnim sekretarom SNSD-a Lukom Petrovićem,  predsjednikom Crvene Zvezde Zvezdanom Terzićem, ali i navijačima Partizana, poznatijim kao „Janjičari“, među Psrtizanovcima i Aleksandar Vidojević, poznatiji kao Aca Rošavi, o kome je ranije pisao KRIK i beogradska štampa..

Fotografija Terze, Igora, Danila i naviača Partizana objavljena je na profilu Dnevne doze prosječnog zvjezdaša, što sve čini posebno zanimljivim.

Aca  Vučić nije juče, kao ni svih prethodnih godina, smio doći u Banjaluku na Dan Republike kako se ne bi zamjerio mentorima sa zapada, ali ga je dostojno zamijenio sinčina Danilo i ministar odbrane, hrabra junačina i prekaljena vojničina  Aleksandar Vulin, tako da je napaćeno srpstvo sigurno jer je na privatnoj Dodikovoj zabavi i paradi planinara, vaterpolista, vatrogasaca, šumara, studenata, Civilne zaštite pokazala svu snagu Srpske i snažne osovine Vučić – Dodik, koja je dodatno ojačana na nižem nivou sinova nasljednika..

Sjetih se na kraju opet Njegoša i stihova:

„crni dane, crna sudbinu, o kukavno srpstvo nspaćeno,

Zla nadživjeh tvoja svakolika a sa najgorim hoću da se borim..

 

Nebojša Vukanović