Famozne vile Vukanović

Kerberi sa RTRS-a, prateći mene i moju porodicu u stopu, nedavno su objavili kako sam sagradio vilu u Trebinju i Dubrovniku, aludirajući da sam novac stekao koruptivnim radnjama, izdajom naroda i države, raznim zloupotrebma i kriminalom! Famozna trebonjska „vila Vukanović“, koju su objavili RTRS, Herceg televizija i drugi dvorski mediji, sagrađena je sredinom 70-ih godina prošlog vijeka, prije nego sam se rodio, o čemu svjedoče i moje fotografije iz djetinjstva sa porodicom i rođacima.

 

Tačno da je kamena kuća vremenom renovirana, ali nisam je sagradio ja već moj otac prije 45 godina, i jasno da nije nastala mojom izdajom i korupcijom, kako tvrde kerberi sa RTRS-a. Sramno je što uporno godinama medijski linčuju i razvlače moju rodbinu u Dubrovniku, i što ekipe RTRS-a odlaze iz Banjaluke u Dubrovnik da snimaju moje nekretnine, kada ih nažalost nemam.

Čim nešto kupim javiću im, a u međuvremenu kerberi bi mogli obići brojne bile i havijende naših moćnika, od Beča, Londona, Kipra, Slovenije, hrvatskog primorja do Beograda i Fruške gore, snimiti priloge o opljačkanim i izneseni milionima, luksuznom životu naših moćnika i korumpiranih političara.

 

Nebojša Vukanović