Ексклузивно – погледајте дом породице Додик у Москви

Трагом адресе,  информације и података са банкарског рачуна Игора Додика у руској Сбер банци, на коме се налази нешто више од 17 милиона марака а који су домаћи медији објавили у октобру 2018. године, током прошлогодишњег боравка у Москви обишао сам дом породице Додик у најелитнијем западном дијелу Москве. Дом и адреса боравка Игора Додика у Москви налази се у улици Нежинскаја, дом 1, Кћкорпус 4, ред 1, у западном дијелу Москве, у близини новог тржног центра и метро-станице! Злу не требало, али очито да Додик има гдје да се склони и ужива кад изгуби власт, и да се због тога на вријеме скућио у Москви, наравно у свом стилу, скромно и подвижнички.

Елитни стамбени комплекс је добро обезбјеђен, окружен високом оградом од кованог жељеза и радницима обезбјеђења, па се у стамбени комплекс не може ући без посебне електронске картице, што се јасно може видјети у видео прилогу. По свему судећи, ако су подаци са банкарског рачуна тачни, породица Додик има стила и укуса, скућили су се у најелитнијем, најпрестижнијем али и најскупљем дијелу западне Москве. Опширније погледајте у видео прилогу.

 

П.С.  У Москви сам боравио прије годину дана, а за све душебрижнике који се одмах питају откуд у Москви да напоменем да сам до Москве летио нискобуџетном руском авиокомпанијом „Победа“ из Тивта, и да је цијели аранжман, са 5 ноћења, коштао око 300 евра. Ником осим народу не морам полагати рачуне, а  они који мене упорно питају одакле ми новац, у принципу пар стотина евра, да одем до Москве или Швајцарске и откривам трагове новца и великих превара, предлажем да им је паметније да питају моћнике, ако смију, одакле им милиони на рачуну и како су дошли у посјед имовине која вриједи десетине милиона долара и евра!

 

Небојша Вукановић