Ексклузивни видео – журка СНСД-а код Милутина у доба пандемије

Ако лаже коза и Милутин, не лаже рог и видео снимак са журке у ресторану „Тара“ код Милутина Самарџића и његовог брата Душана, који пјевају уз пиво и јагњетину са својим присталицама и истакнутим члановима СНСД-а, блиским сарадницима Илије Таминџије. Није само проблем што је замјеник начелника и члан Штаба за ванредне ситуације организовао журку за 20-ак људи у доба пандемије, док истовремено позива народ да се не окупља, не слави славе, Васкрс, Ђурђевдан, већ што не ћути, повуче се и поднесе оставку умјесто што ми пријети Тужбом јер сам му тобоже ударио на образ и част.

Захваљујем се незадовољним члановима СНСД-а који су ми доставили снимак журке у породичном ресторану Самарџића, тако потпуно потопили Милутина и Илију! Поставља се питање да ли ће Партија платити по 500 марака казне својим истакнутим члановима и активистима, или ће појести најскупљи комад јагњетине у животу, јер пар ребара хладне јагњетине са пивом не кошта 500 марака ни на Страдуну ни хотелу Кемпински, а не у ресторану Самарџића?

На снимку се осим Милутина и његовог брата Душана, који води породични ресторан Самарџића „Тара“ у склопу фирме МДМ, налазе „угледни“ и „пробрани“ чланови невесињског СНСД-а. То су Раденко Милошевић, десна рука Илије Таминџије на терену Невесиња и сеоског подручја, одборник СНСД-а Милија Унковић, конвертит и локални папак који је из ПДП-а прешао у СНСД и однио Илији мандат, официр Оружаних снага БиХ Стајић, који истовремено води војску и кладионице у Невесињу, има прикривени ангажман у Партији, потом извјесни Благоје Пашајлић, активиста СНСД-а који ме је пљувао протеклих дана у коментарима по друштвеним мрежама и говорио да лажем, да Милутин није био на журци а сједили су скупа за истим столом…

Поставља се на крају питање хоће ли Милутин и Илија након свега, због великог скандала, поднијети оставке и показати да имају бар мало савјести, части и морала? Колико неко мора бити ограничен да ми пријети Тужбом, а зна да су га партијски другови снимали на журци и да је истина све што сам написао, и зна какав сам, да ћу копати док се не докопам снимка и доказа, а да је истовремено његова инспекторка из општине потвридила са су написане казне већој групи људи у његовом ресторану? Ексклузивни снимак који сам добио најбоље говори какво је стање у СНСД-у, ко се у њему окупио и како једни друге издају забијајући међусобно нож у леђа!

На крају треба поштено рећи да су се кола сломила на веселом Милутину, који је можда понајбољи у невесињском СНСД-у, вриједан је и породичан човјек, није толико кваран, лицемјерам и непоштен као рецимо подли Илија Таминџија, на коме је највећа одговорност јер су журку направили његови најближи сарадници.

Треба на крају подсјетити да се последњих дана повећава драстично број заражених корона вирусом у Републици Српској, да су већином то истакнути чланови, функционери и директори СНСД-а, који су и донијели прве кластере у Бањалуку и Српску,  и да је повећање броја заражених директна последица њихове осионости и бахатости, али и лицемјерности јер критикују народ и грађане, који су јако дисциплиновани, а сами крше прописе које су донијели.

Брзо ће Народна скупштина и промјене, положиће многи рачуне народу за сву дрскост, бахатости, осионост, криминал и пљачку која је прешла све границе!

 

Небојша Вукановић