palpal

Efendija skinuo tange sa lica izdajnika

Najveća politička prostitutka Republike Srpske, efendija Dragan Čavić skinuo je tangice sa lica izdajnika i lažljivog opozicionara, pokazao da je fotelja direktora Elektrokrajine bila razlog izdaje naroda i glasača, nagrada za političku prostituciju i sjedanja u krilo Milorada Dodika. Izdajnik je skinuo masku sa lica i tako potvrdio opravdanim suume da je izdao narod i Republiku Srpsku još 2006. godine kada je u Vašingtonu postigao tajni dogovor da Dodika dovede na vlast, da mu mandat premijera da sastavi drugu Vladu. Efendija se još proljetos dogovorio sa Dodikom da minira opoziciju, i tako mu omogući da opstane na vlasti. Upravo su udbaške strukture i metuzalemima unutar opozicije, Dodikove ubačene i kupljene strukture poput Čavića, Obrena i braće Vasić, odgovorni što je zlo opstalo na vlasti.

Puno se izdajnika, štakora, prevaranata i raznog ološa nakotilo u poslednje vrijeme, i koji su najodgovorniji što smo trenutno kao narod u jako teškoj situaciji, ali je Čavić ipak prevazišao sve ostale jer on nekad nažalost bio predsjednik Republike Srpske, a potom se godinama lažno predstavljao kao opozicionar, obmanjujući narod i građane.

Čavić je izdajom završio političku karijeru, i sada pred kraj želi da je materijalizuje i unovči kako bi sa prljavim novcima uživao u penzionerskim danima. Nadam se da će mu se plan izjaloviti i da će izdaja biti kažnjena, a lično ću se potruditi da efendiji, savremenom poturici i izdajniku, zagorčam svaki dan na funkciji direktora Elektrokrajine, ispratim svaku nabavku, tender i zloupotrebu. Pravda je spora ali dostižna!

 

Nebojša Vukanović