Друг Мехо

У Требињу сам добио новог великог фана, извјесног Меха. Друг Мехо је веома активан и друштвено-политички јако ангажовам, као и сви остали чланови Партије. Тако ријетко прође неки дан а да мој виртуелни пријатељ не остави неки занимљив коментар на требињским сајтовима и друштвеним мрежама.

Умјесто да напредују и пронађу начине да се прикрију, ботови СНСД-а су све провиднији, а њихово бесмислено шврљање разоткрива њихове стварне намјере. Очито су црвени ботови, којима командује Лука преко госпођице Весне и  Јелене Пи К, након неуспјешног покушаја да ме предтаве као јањичара и потурченог Бакировца који клања џуму у Сарајеву, добили нови задатак да ме у јавности покушају приказати као херцеговачког Чеду Јовановића и Ненада Чанка, па упорно остављају коментаре како ја тобоже водим неку грађанску, анационалну и пробосанску политику.              

Тако се бот СНСД-а звани „Мехо“, који подржава моју пробосанску политику, у једном од од низа коментара пита „Зашто Требиње нема споменик Срђану Алексићу? Срамота. Преко господина Вукановића лобирамо у Сарајеву да херој у Требињу добије споменик. Спасио је комшију Бошњака, то је херој. Средства имамо само нам треба политичка подршка а Вукановић ће је обезбједити, и он је живи херој раме уз раме са Срђаном“.

Након што је на Сабору усвојен мој апел да се Григорије уклони из Херцеговине, Мехо је оставио коментар у коме се каже „Велика побједа Небојше Вукановића над Црквом и владиком. Босна је секуларна држава, наша Босна једна и једина. Вукановић је поред Срђана Алексића прави Босанац и патриота, и зато је оспораван од националиста. Браво Вукане!“                       

     Након што сам ућуткао фамозног Ф Дончића, колумнисту Лукиног и Ђолетовог „Портала 059“ Ф који је напрасно утихнуо иако је упорно најављивао моје „раскринкавање“, друг Мехо постао нови најагилнији мој фан. Надам се да ће друг Мехо бити истрајан у просипању блата и фекалија и да неће бити кукавица која се повлачи након пар удараца, као што су се предали Синиша М., главни уредник Фабрике мржње, лажи и зла, директор Херцег ТВ ђорђе б, колумниста Ф. Дончић и остали другари..

 

П.С.

Друг Мехо је показао да је вјерни пратилац, па је врло брзо одговорио на текст коментаром на свом омиљеном сајту „Требињеливе“ и чак ми понудио азил у Сарајеву ако наставим да ударам по „Власима“. Креативно, духовито и великодушно, нема шта.

 

Небојша Вукановић