palpal

Dostojni nasljednici

Korumpirani političari, moralne nakaze i pohlepni unesrećitelji napaćenog naroda ne samo da su uništili i u prah pretvorili sve čega su se dotakli, već su zagadili izvore nacije i pokvarenim klicama zarazili mlade i generacije koje dolaze. Političko smeće i stari udbaš Obren Petrović, dobojski beg i apsolutni gospodar ovog grada već nekoliko decenija, postao je sinonim za prevrtljivost, podlost, pohlepu, korupciju, nemoral…

Crveni Omer-beg dobojski, kako su ga krstila njegova sadašnja braća iz SNSD-a, već je odgojio generaciju svojih nasljednika, prevrtljivih, podlih i nemoralnih ulizica, koji pokazuju da su dostojni nasljednici svog učitelja. Jedan od njih je izvjesni A. Goganović, nekad mlada nada dobojskog SDS-a, a sada desna ruka Denisa Šulića i SNSD-a.

Pred Go(vna)ganovićem je blistava karijera i mogao bi visoko napredovati u nakaradnom sistemu i iskvarenom društvu, jer papak javno pokazuje nemoral, hvali se svojim zaokretima i prelijetanjima. Prošle godine na društvenim mrežama objavljivao je fotografije sa Vukotom Govedaricom, da bi se danas ponosno slikao sa Dodikom, Željkom, Denisom Šulićem. Sve dok ovakvo političko smeće, poput Omera-Obrena Petrovića, Go(vna)ganovića i sličnih moralnih nakaza i pigmeja nema nam spasa, i tonućemo dublje nego što su ikada potonuli naši preci, koje svakodnevno sramotimo i čije se kosti prevrću u grobovima kad vide šta im rade nedostojni nasljednici.

 

Nebojša Vukanović