Додик дао дозволу за повратак исламских бораца у БиХ!

Велики Србин и патри( МЈ)ота Милорад Додик, још већи критичар издајника, поданика,бакироваца и потурица, дао је сагласност да се из Сирије и других дијелова Блиског Истока у Босну и Херцеговину врате борци Исламске државе, радикални исламисти и терористи са својим породицама, што ће свакако представљати велики изазов.

Сједница Предсједништва БиХ на којој је донесена Одлука одржана је у петак, а информација коју сам сазнао за викенд данас је потврђена. Зашто о овом ћути Додик, зашто ћуте његови медији, је ли и ову Одлуку требало ставити у сеф да остане тајна, као НАТО Програм реформи!? Годинама су они који сада ћуте тврдили да ће „издајници“ и „бакировци“ из опозиције дозволити повратак исламских бораца, али је то урадила марионета и велеиздајник који је обукао шињел патриоте како би лакше преварио наивне и манипулисао народом.

Сваки коментар је сувишан, имајући у виду сву прљаву кампању коју је Манџуријски кандидат водио против министра безбједности БиХ Драгана Мектића и српских представника у Заједичким институцијама БиХ протеклих година, износећи лажно тешке оптужбе и клевете за издају, кампове терориста, подршку исламистима и мигрантима те свакојаке глупости, а постајући мањи од маковог зрна и пристајући на све чим је отишао у Сарајево и сјео у фотељу члана Предсједништва БиХ!

 

Небојша Вукановић