Dodik dao dozvolu za povratak islamskih boraca u BiH!

Veliki Srbin i patri( MJ)ota Milorad Dodik, još veći kritičar izdajnika, podanika,bakirovaca i poturica, dao je saglasnost da se iz Sirije i drugih dijelova Bliskog Istoka u Bosnu i Hercegovinu vrate borci Islamske države, radikalni islamisti i teroristi sa svojim porodicama, što će svakako predstavljati veliki izazov.

Sjednica Predsjedništva BiH na kojoj je donesena Odluka održana je u petak, a informacija koju sam saznao za vikend danas je potvrđena. Zašto o ovom ćuti Dodik, zašto ćute njegovi mediji, je li i ovu Odluku trebalo staviti u sef da ostane tajna, kao NATO Program reformi!? Godinama su oni koji sada ćute tvrdili da će „izdajnici“ i „bakirovci“ iz opozicije dozvoliti povratak islamskih boraca, ali je to uradila marioneta i veleizdajnik koji je obukao šinjel patriote kako bi lakše prevario naivne i manipulisao narodom.

Svaki komentar je suvišan, imajući u vidu svu prljavu kampanju koju je Mandžurijski kandidat vodio protiv ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića i srpskih predstavnika u Zajedičkim institucijama BiH proteklih godina, iznoseći lažno teške optužbe i klevete za izdaju, kampove terorista, podršku islamistima i migrantima te svakojake gluposti, a postajući manji od makovog zrna i pristajući na sve čim je otišao u Sarajevo i sjeo u fotelju člana Predsjedništva BiH!

 

Nebojša Vukanović