palpal

Đokić preko Slađe uzvraća udarac, tvrde Dodik lud i drogira se

Sukobi u vladajućoj koaliciji eskaliraju u pravi rat, i vladajuća koalicija sve više sliči na Nagorno Karabah, a odnosi između stranaka su vreli kao na liniji razdvajanja između Jermenaca i Azerbejdžanaca. Nakon što je skinuo glavu Nenadu Nešiću, u Dodikovoj čistki, koja sve više liči na Staljinovu, glavu na panj mogao bi staviti Londonskom đaku Petru dr Đokiću, ili nekom od njegovih najbližih saradnika.

Dodik već duže vremena grubo ponižava Đokića, smjenjujući njegove kadrove u korist „novih“ i svojih, Selakovih i Skokovih socijalista, i pitanje je dana kada će, potrošen, zgažen, slomljen i ponižen, biti istjeran iz Vlade i „vladajuće koalicije“. Povod bi moglo biti pisanje njegove bliske saradnice Slađane Kostović Blagojević, predsjednice Gradskog odbora i nosioca liste SPRS u Foči, člana Glavnog odbora socijalista i Nadzornog odbora RiTE Gacko. Slađana je u vajber grupi socijalista napisala da se Dodik drogira, da je izgubio razum i da su potezi DNS-a i Nešića očekivani!?

Sigurno je da Dodik neće tek tako preći preko uvreda nevjerne Slađane, koja je nekada išla kod njega u Bakince sa Gocijem Pavlovićem na Đurđevdan, a potom iz SNSD-a prešla u socijaliste. Sasvim izvjesno da će vrlo brzo da se povuče iz „zdravstvenih“ razloga a pitanje je samo da li će sa sobom povući Đokića i sve socijaliste ili će Dodik sačekati da prođu lokalni izbori, SPRS doživi debakl, a onda im stavi glave pod mač.

Mala bara a puno krokodila, režim ključa kao grotlo vulkana, pritisak unutar „vladajuće koalicije“ je kao u espres loncu, i pitanje je kada će sve da eksplodira i raznese režim u paramparčad, jer je svima jasno kada odu sa vlasti, a to je pitanje dana, da će se stranke, organizovane kao interesna udruženja na mafijaškim principima, raspasti i nestati jer neće biti plijena oko koga su se okupili.

 

Nebojša Vukanović