palpal

Данас и сутра рочишта са Таминџијом и Миком Ћурићем

Маратонски низ судских спорова по тужбама локалних моћника за наводне клевете, наставља се данас и сутра (7-ог и 8-ог маја 2019.) главним рочиштима са тужиоцима Илијом Таминџијом и Миком др Ћурићем, градоначелником Требиња. И Ћурић и Таминџија желе новце како би лијечили рањену душу, а чињеница да је од тужбеног захтјева, тзв. „демантија“ до адвоката и фонта слова све идентично са тужбом Луке Петровића, јасно покзује да се ради о организованој кампањи организоване групе која мисли да ће ме ућуткати бесмисленим тужбама и финансијским притисцима.

Прво главно рочиште је у уторак, 7.5 2019. са почетком у 11 часова, а сви који желе могу доћи у Основни суд у Требињу и присуствовати суђењу, које ће вјерујем бити јако занимљиво ако Таминџија и Ћурић смогну снаге и храбрости да дођу на суђење.

На крају овог мјесеца, 31.5.2019. године, заказано је главно рочиште са Дејаном Тараном, некад одборником СДС-а а сада перјаницом Луке Петровића, који је правоснажно осуђен на затворску казну (нажалост је откупио новцима) због производње и промета дјечије порнографије.

Он ме тужи јер сам га упоредио са Роном Џеремијем, часним порно глумцем који је поштено зарађивао новац и није тајно снимао дјевојке и емитовао снимак без њиховог знања, за разлику од требињског побратима коме је препидобна душа рањена, и који мисли да ће трчкарањем за поповима око цркве и глуматањем неког великог преподобног вјерника сапрати прљав образ. Пресуда која говори и његовом срамном насиљу, иживљавању и јавном понижавању малољетнице, говори о каквој се аморалној сподоби ради.  Чињеница да морам да се браним од бесмислених тужби и наводног рушења угледа пресуђеним лицима, који су злоупотријебили, снимали и повриједили малољетнице, је најбоља слика шизогених тужби, структура, пресуда и друштва у коме живимо.

Да је среће и мало правне државе, већина душевних болесника који ме туже одавно би требала бити у затвору, али нажалост код нас је све окренуто наопачке, па сам приморан да дајем силне  новце гладним душама по срамним и смијешним пресудама локалних кадија, јер моћници мисле да новцима могу купити све, али се гадно варају.

 

Небојша Вукановић