Дан жена по Ненаду Нешићу

Након вијести из спорта, о необичном навијачу Радивоју Круљу, ред је да напишем и један текст из рубрике „lifestyle”. Припаднице њежнијег пола ових дана су биле у центру пажње, а широм Српске поводом 8-ог марта организоване су прославе Дана жена.

Друштвене мреже су преплављене фотографијама са страначких прослава, а судећи по фоткама најзанимљивије је било на прослави Дана жена ДНС-а Сарајевско-романијске регије коју је организовао предсједнк Ненад Нешић.                                                                

Испод пратећег текста о прослави Дана жена ДНС-а у ресторану „Крчма“ налази се насловна фотографија седам младића и функционера ДНС-а, који су се снажно наслонили једни на друге како би се одржали на ногама током позирања. Ова фотографија Нешића и партијских другова са обиљежавања Дана жена вјероватно би одлично послужила у неком забавном квизу за рубрику „пронађи уљеза“.                                                                                      

Ипак да је на прослави 8-ог марта било и припадница њежнијег пола, показује следећа фотографија, на којој иза групе истакнутих функционера ДНС-а стидљиво помаљају сређене фризуре неколицине чланица Актива жена ДНС-а.

Прослава Дана жена ДНС-а могла би да постане прави хит, а уколико је директору Путева Српске и предсједнику ДНС-а Сарајевско-романијске регије био циљ да скрене пажњу јавности и направи добар маркериншки трик, онда је у томе максимално успио. На крају би било занимљиво провјерити да ли је рачун из ресторана „Крчма“ написан на име трошкова репрезентације „Путева Српске“, или су ДНС-овци били каваљери и почастили своје припаднице њежнијег пола!?

 

Небојша Вукановић