Dan žena po Nenadu Nešiću

Nakon vijesti iz sporta, o neobičnom navijaču Radivoju Krulju, red je da napišem i jedan tekst iz rubrike „lifestyle”. Pripadnice nježnijeg pola ovih dana su bile u centru pažnje, a širom Srpske povodom 8-og marta organizovane su proslave Dana žena.

Društvene mreže su preplavljene fotografijama sa stranačkih proslava, a sudeći po fotkama najzanimljivije je bilo na proslavi Dana žena DNS-a Sarajevsko-romanijske regije koju je organizovao predsjednk Nenad Nešić.                                                                

Ispod pratećeg teksta o proslavi Dana žena DNS-a u restoranu „Krčma“ nalazi se naslovna fotografija sedam mladića i funkcionera DNS-a, koji su se snažno naslonili jedni na druge kako bi se održali na nogama tokom poziranja. Ova fotografija Nešića i partijskih drugova sa obilježavanja Dana žena vjerovatno bi odlično poslužila u nekom zabavnom kvizu za rubriku „pronađi uljeza“.                                                                                      

Ipak da je na proslavi 8-og marta bilo i pripadnica nježnijeg pola, pokazuje sledeća fotografija, na kojoj iza grupe istaknutih funkcionera DNS-a stidljivo pomaljaju sređene frizure nekolicine članica Aktiva žena DNS-a.

Proslava Dana žena DNS-a mogla bi da postane pravi hit, a ukoliko je direktoru Puteva Srpske i predsjedniku DNS-a Sarajevsko-romanijske regije bio cilj da skrene pažnju javnosti i napravi dobar markerinški trik, onda je u tome maksimalno uspio. Na kraju bi bilo zanimljivo provjeriti da li je račun iz restorana „Krčma“ napisan na ime troškova reprezentacije „Puteva Srpske“, ili su DNS-ovci bili kavaljeri i počastili svoje pripadnice nježnijeg pola!?

 

Nebojša Vukanović