Da li je to moguće?

U zanosu propagande i prljave kampanje koju vode protiv mene, RTRS i vjerni režimski Kerber Siniša Mihailović, ponekad se znaju napraviti kardinalni propusti i greške. Tako je u jednom trenutku Milorad Dodik bio tek na drugom mjestu, dok je vijest kako Nebojša Vukanović ostavlja bez pomoći hiljadu demobilisanih boraca, djece i porodilja bila prva udarna vijest iz Republike Srpske? Kako je moguće da Otac nacije bude na drugom mjestu, i to najavljujući ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima, dok je veliki neprijatelj režima i sistema dospio na prvo mjesto?

Ovakav veliki propust vjerovatno neće proći nekažnjeno, i Kerber će tražiti da se utvrdi ko je predsjednika i stvarnog glavnog urednika potisnuo na drugo mjesto gurajući mene na sam vrh i prve vijesti iz Srpske? To je nedopustivo za Fabriku mržnje, laži i zla, i ma koliko pokazivali ostrašćenost i mržnju prema meni! Donekle se može shvatiti da je impuls premijerka povremeno potisnuta u drugi ili treći plan, dok je Kerber prenosio tekstove o mom stricu, đedovim kostima, testamentu i izmišljenim vilama, ali ipak to se ne smije događati i Ocu nacije!?

Već nedeljama traje prljava i brutalna kampanja proti mene, u kojoj se ne biraju sredstva, a Kerber Siniša je u više navrata preturao kosti srpskih mučenika, žrtava ustaškog pokolja, u Spomen-kosturnici u Veličanima kako bi pronašao i utrdio da li se tamo nalaze kosti mog đeda Vlada Simovog i još 12 Vukanovića koji su za jedan dan u ljeto 1941. bačeni u jamu Ržani Do. Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!