palpal

Каријес или … зашто је Додик снимао вилицу?

Многи су у чуду и не могу да вјерују да је недавно у згради СНСД-а на Росуљама дошло до физичког сукоба између министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача и предсједника СНСД-а и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, и да је тињајући сукоб и нетрпељивост ескалирао до врхунца. Вијест сам примио са дозом резерве и опреза прије неколико дана, али након што сам добио потврде и сличне информације из више различитих и неповезаних извора, одлучио сам објавити вијест о инциденту у сједишту СНСД-а на Росуљама.

Из Бањалуке ми стижу нове информације, од поузданих и озбиљних људи, да је прије неколико дана Додик снимао вилицу у једној здравственој установи која се налази у близини Инвестиционо-развојне банке Републике Српске. Да ли је у питању каријес или песница министра Лукача вјероватно ће се сазнати након пада режима и отварања Пандориних кутија.

Мала бара пуно крокодила! Сукоби унутар режима ескалирају, а остаје да се види да ли ће Лукач ићи до краја, смијенити свог највећег противника у полицијским структурама, директора Полиције Републике Српске Синишу Кострешевића, који је пијун у рукама Милорада и Игора Додика, и како ће на све да одговори Велики Баја, има ли снаге да почисти Лукача кроз најављену реконструкцију Владе Радована Нејаког.

Одговор бисмо могли сазнати врло брзо, јер је Лукач најавио нове акције а вјерујем да Додик неће чекати дуго да узврати ударац и неће сједити скрштених руку, јер је познато са нема пуно стрпљења и често реагује импулсивно.

 

Небојша Вукановић