Da li je dvorska luda Vasić mr Rajko potpuno izgubio razum

rajko-vasic.jpg

Da li je dvorska luda Vasić mr Rajko potpuno izgubio razum

Ili je Rajko Vasić potpuno poludio i izgubio razum, ili je postao toliko drzak, ohol, beskrupulozan i bezobrazan pa se usudio da javno psuje, omalovažava i vrijeđa demobilisane borce i čelnike Boračke organizacije Republike Srpske. Luda ide toliko daleko u vrijeđanju i omalovažavanju boraca da tvrdi da su oni i njihova velika primanja iz budžeta uzrok slabog nataliteta i negativnog prirodnog priraštaja u Republici Srpskoj. Blesavi Rajko se zalaže za smanjenje naknada koje dobijaju demobilisani borci, te da se sredstva iz budžeta kao stimulativne proinatalitetne mjere njegove Vlade preusmjere ka trudnicama i višečlanim porodicama.

Naše društvo su nažalost zahvatile brojne devijacije, mnoge stvari su izokrenute i postavljene naopako, a patogeno, nastrano, bolesno i devijantno ponašanje postalo je društvenop prihvatljivo. Šizogene strukture su prodrle duboko u sve pore društva, i uporno pokušaju srušiti sve norme kako bi njihova beskrupuloznost, bezobrazluk, drskost i licemjerstvo postalo normalno i prihvatljivo ponašanje. Ipak prije Ludog Rajka niko nije pomislio i osudio se da javno i otvoreno psuje i vrijeđa borce, invalide, porodice poginulih i nestalih, populaciju koja je krvarila i stradale da bi generacije živjele u miru i slobodi.

Drug Ludi Radojko kao pravi komunista svoj tiradu ludosti završava prostačkim i blasfemičnim komentarima o začeću Djeve Marije, te pokušava optužiti borce i čelnike BORS-a da stoji iza protesta gladnih željezničara i obesrpavljenih radnika. Čovjek treba imati 3 buraga, kapure, listavac i sirište da bi mogao pročitati i svratiti smeće koje ispusti Blesavi Rajko i ostale dvorske Lude, ali bolesnim konstrukcijama, podmetanjima i paranojom premašio je i kralja Iroda. Čudi me samo kako se Ludom Rajku tokom halucinacija nigdje nije ukazao Soroš, i kako mu se na grupnim seansama sa Ćeranićem i Galijaševićem nije pronašao neku tajnu vezu između demobilisanih boraca, gladnih željezničara i Soroša.

Koliko god se pravio lud, bivši gen-sek Rajko zna da nagomilane probleme u društvu, a među njima i negativni prirodni priraštaj i masovno iseljavanje mladih, nisu prouzrokovali demobilisani borci, gladni i obespravljeni radnici, već njegovi partijski drugovi kojima je do juče komadovao u pljačkaškim pohodima sa funkcije partijskog komesara i generalnog sekretara. Kada bi razbojnicima zaplijenilo, a gladnom narodu vratila i pravedno raspodjelila bar polovina otetog, riješio bi se problem nataliteta, siromaštva i nezaposlenosti.

Licemjerstvo i hipokrizija su blage riječi kojima bi se opisalo ponašanje i pisanje blasave Dvorske Lude, koja po nalogu svojih nadređenih partijskih drugova komunista, reformista i neoliberalnih socijaldemokrata psuje, pljuje, vrijeđa i napada borce tražeći da im se smanje i oduzmu prava, a sa druge strane ne primjećuje Grand trejd, Prointer, Agape, Akvane i druge raslošne objekte kojima bahati razbojnici pokazuju svoju moć i oteto bogatstvo.
Nadam se da će borci u odbrani svog ugleda i časti odgovoriti pravom mjerom na napade i uvrede Nečastivih. Oprosti im Bože jer ne znaju šta rade, govore i pišu.

Nebojša Vukanović