palpal

Crnadak demolirao RTRS i kockara Sinišu M.

Sjajnim nastupom ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak demolirao je sinoć, gostujući uživo u emisiji „Revizija“, lažni Javni servis Republike Srpske i opskurnog urednika Informativnog programa RTRS-a, sitnog prevaranta, šibicara i kockara RTRS-a Sinišu M. Iznoseći činjenice u lice plašila, koje se svo vrijeme povijalo i povlačilo, te stidljivo bojažljivo potvrđivao navode, Igor Crnadak je ponizio i demaskirao Dodikove uredničke sinekure, ukazao na njihove slabosti, neprincipjelnost i loš karakter. Posebno je bilo simpatično gledati kako Siniša M. tiho bježi od ministrovog prijedloga da mogu razgovarati i o ličnim stvarima, te pokazati fotografije strastvenih kockara iz kazina i ispred poker aparata.

Pored RTRS-a i opskurnog Mihailovića, Crnadak je uzgred nokautiriao i Dušanku Majkić i Milicu Marković, te pokazao da su gostovanja uživo, kada se ne može sijeći i manipulisati video materijalom, jedini način da se dođe i govorina Dodikovom Javnom servisu. Prve tri emisije emisije „Revizije“ bile su dovoljne da i ovaj projekta Milinovića i Dodikove ekipe sa RTRS-a padne u blato i izgubi i ono malo kredibiliteta koje RTRS ima kod neupućenih gledalaca.

Jako je važno što je i Igor Crnadak istakao činjenicu da je većina novinara RTRS-a časna i poštena, da se trudi da savjesno i objektivno radi svoj posao, ali da je problem u ucijenjenim plaćenicima Siniši M. Nadi V. Nadi A. Marijani Đ. i ostalim Dodikovim sinekurama koji su uništili RTRS.

Profesionalnost i objektivnost RTRS –a Siniša M. nedavno je iskazao pišući mjesecima čitav niz tekstova o meni, ismijavajući moju visinu i tvrdeći da sam šizofreničar, ali opskurnom kockaru i sitnom prevarantu nisam želio da dajem na značaju, odgovaram i iznosim zanimljive detalje iz njegovog privatnog života  jer znam da je ljetos jedva preživio težak srčani udar i ugradio nekoliko stentova.

Čuvaj slabašno srce Siniša M, siguran sam da će ti trebati!

Link na emisiju Revizija: http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=73368

Nebojša Vukanović