palpal

Crnadak da kaže šta je čuo i od kojih poslanika o prisluškivanju?

Tokom sinošnjeg gostovanja u emisiji Potez na prnjavorskoj Televiziji K3, govoreći o aferi prisluškivanje, narodni poslanik PDP-a Igor Crnadak izjavio da je razgovarao sa dvojicom poslanika koji su mu navodno potvrdili da je Dodik vjerno prepričao autentičan razgovor koji se stvarno dogodio!

Podsjetiću da je Dodik, sa namjerom da unese razdor u opozicione redove, izjavio da „sluša“ opoziciju i lidere opozicije, jer to radi svaka vlast, što je tačno, te da sam se tobože ja naljutio na Draška jer mi je obećao posuditi novac koji sam mu tražio al ipak nije, što je gnusna laž!?

Ne znam na šta je tačno mislio Crnadak kada je ovo sinoć izjavio, ali tražim od njega da odmah izađe u javnost i kaže koji su mu poslanici i šta potvrdili. Neka se pojavi neko i kaže da sam mu nekada tražio novac i neku uslugu za bilo šta, da sam nekada nešto uradio iz nekog interesa, da je neko uložio u neku moju kampanju makar i jednu marku, odmah ću se povući iz politike i javnog života i neću više progovoriti ni riječi!

Ne znam šta je Crnadak želio reći, da li je mislio da je tačan razgovor da sam ja nekada Drašku ili bilo kome tražio bilo šta, a ne novac, al očekuje da odmah izađe u javnost i kaže od koga je i šta čuo, i koji je to razgovor autentičan. Na saslušanju u SIPI, po Krivičnoj prijavi koju smo skupa potpisali i podnijeli svi opozicioni poslanici, do detalja sam na više strana govorio o aferi prisluškivanje, al pošto je u toku proces i istraga ne želim da otktivam koja su saznanja koja sam saopštio inspektorima.

Ne znam zašto me pojedinci iz PDP-a peckaju, jer valjda su nešto naučili na primjeru Bundala i Seljančice Goce Vidović, koja je dobila 300 glasova, kako nestanu i završe političku karijeru i oni u opoziciji koji pokušavaju da me napadnu, diskedituju, igraju podlo ili čak fizički na mene nasrnu, što je uradio šef Kluba PDP-a a njegove kolege, čast Jeleni i Drašku, nisu se od toga javno ogradile. Svojim radom, podrškom i zalaganjem za opštu stvar zaslužio sam maksimalno poštovanje i uvažavanje a ne da neko lažima i spletkama pokuša, iz sebi znanih razloga, da me ponizi i diskredituje.

Od ponašanja i incidenata Slavka Vučurevića do sramnog ponašanja u Šipovu, gdje je PDP preuzeo ljude koji su mene molili da budu na mojoj Listi a da me o tome čak niko nije ni obavjestio, mnogo toga sam progledao kroz prste PDP-u zbog zajedničke borbe za opštu stvar i interese, ali treba posvirati i za pas zataknuti. Poznao je da lični integritet i ugled branim po svaku cijenu, kako prođu svi oni koji pokušavaju da mene i moju porodicu povrijede, ponize i diskredituju na bilo koji način, pa neka se niko bez potrebe ne igra, jer neću imati milosti da odgovorim i branim se od laži i bolesnih konstrukcija.

 

Nebojša Vukanović