Ћорић потукао Војина Митровића

Борба кланова у бијељинском СНСД-у кулминирала је коначним обрачуном у коме је досадашњи предсједник Градског одбора СНСД-а Недељко Ћорић потукао тајкуна Војина Митровића.

На сједници ГО СНСД Бијељина Ђорић је добио подршку већине чланова и пропала је иницијатива Војина Митровића за његову смјену, а очито да је Ћорић добио миг и подршку шефа Додика и ген-сека Луке. Хоће ли Ћорић помести тајкуна Митровића, Милицу Марковић и његове кадрове или ће остати тихи рат кланова, показаће вријеме. Војим Митровић је тајкун  и ратни профитер, који је до 2014. био велики критичар Додика и СНСД-а, освојио посланички мандат као опозиционар, али је потом промијенио страну и као папак прешао из НДП-а у СНСД, био кључ опстанка Додика на власти, скупа са првим пензионером Илијом Стеванчевићем.

Војин Митровић је школски примјер бескрупулозног макијавелисте, неморалне хладне политичке звјери која је спремна на све због личних интереса, која не може да се засити упркос силном богатству и привилегијама, и због тога ми је драго да га је Ђорић потукао.

 

Небојша Вукановић

 

Небојша Вукановић