Ćorić potukao Vojina Mitrovića

Borba klanova u bijeljinskom SNSD-u kulminirala je konačnim obračunom u kome je dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Nedeljko Ćorić potukao tajkuna Vojina Mitrovića.

Na sjednici GO SNSD Bijeljina Đorić je dobio podršku većine članova i propala je inicijativa Vojina Mitrovića za njegovu smjenu, a očito da je Ćorić dobio mig i podršku šefa Dodika i gen-seka Luke. Hoće li Ćorić pomesti tajkuna Mitrovića, Milicu Marković i njegove kadrove ili će ostati tihi rat klanova, pokazaće vrijeme. Vojim Mitrović je tajkun  i ratni profiter, koji je do 2014. bio veliki kritičar Dodika i SNSD-a, osvojio poslanički mandat kao opozicionar, ali je potom promijenio stranu i kao papak prešao iz NDP-a u SNSD, bio ključ opstanka Dodika na vlasti, skupa sa prvim penzionerom Ilijom Stevančevićem.

Vojin Mitrović je školski primjer beskrupuloznog makijaveliste, nemoralne hladne političke zvjeri koja je spremna na sve zbog ličnih interesa, koja ne može da se zasiti uprkos silnom bogatstvu i privilegijama, i zbog toga mi je drago da ga je Đorić potukao.

 

Nebojša Vukanović

 

Nebojša Vukanović