Честитке министру и репрезентативцу Лучићу

Осовина зла СДА-СНСД-ХДЗ, владајућа БХ коалиција  уз помоћ сателитиских странака, данас је за министра за људска права и избјеглица у Савјету министара БиХ изабрала млађаног Милоша Лучића, кадра ДНС-а и кумче „лидера“ Ненада Нешића. На тај начин напокон је комплетирана „репрезентација“ Републике Српске у Сарајеву, по тактовима Бакира и Себије који су одређивали и стављали вето на српске министре, први пут од Дејтона.  Весели Лучић није крив што су га бахати и неодговорни предложили за министра, ни крива ни дужна, без икаквог знања, образовања и квалификација.

Није ни први ни последњи, већина је сличних њему, само што је можда он ипак толико изразит примјер нешколованог и недостојног министра који је потпуно оголио функционисање накарадног система до сржи. Сличан се сличном радује, па Нешић спрам себе бира кадрове из квоте ДНС-а, а једно од наредних изненађења требало би бити именовање Јовице Влатковића умјесто Пека Иванковића за новог извршног директора за инвестиције Електропривреде Републике Српске!?

Држава и народ су прћија неколицине моћника, који себе називају лидерима, који су моћ стекли пљачкајући и поробљавајући свој народ и институције, потом дијелећи плијен постављањем својих полтрона и послушних марионета на кључне позиције како би без поговора и отпора спроводили њихова наређења.

Лучић није ништа лошији од Чавићевог „министра“ привреде, извјесног Вјекослава Петричевића, Петра др Ђокића, Глухаковића, Кошарца, Илића или других карикатура и кадрова Партије, и не треба на њега бацати каменом, јер ни он сам не зна шта га је снашло.

У сваком злу има нешто добро, па ће и кадрирање Лучића, који је понављао четврти разред, згадити народу бахате моћнике који су прешли све границе и помоћи да се све уруши, јер што су закони и кадрови луђи, то је империја ближе крају. Не пада снијег да прекрије бријег, па је тако гласање посланика СДА, изузев Звиздића, показало какве су оне босанске патриоте, каквим се лажно представљају у јавности.

Управо су они гласањем и предлагањем Лучића, Радончића и сличних њима, показали колико им је стало до државе у коју се лажно заклињу. Можда у СДА наивно мисле да ће гласањем за ужасне кадрове из Републике Српске ојачати своје позиције, али се варају јер ће на крају сви бити у губитку потапајући све и гурајући нас на само дно.

Тражили сте, гледајте! Надам се да већина грађана, док нијемо и са чуђењем посматра шта се догађа, разне понављаче ђаке, багру, олош и пропалице како држе све конце у рукама и долазе на кључна мјеста, осјећа бар мало стида јер су управо они најодговорнији за ову ситуацију зато што већ двије деценије упорно гласају за једне те исте, као риба хватајући се изнова за исту удицу великих манипулатора, популиста, лажних патриота и месија, а онда се као чуде шта нас је снашло.

 

Небојша Вукановић