palpal

Čestitke ministru i reprezentativcu Lučiću

Osovina zla SDA-SNSD-HDZ, vladajuća BH koalicija  uz pomoć satelitiskih stranaka, danas je za ministra za ljudska prava i izbjeglica u Savjetu ministara BiH izabrala mlađanog Miloša Lučića, kadra DNS-a i kumče „lidera“ Nenada Nešića. Na taj način napokon je kompletirana „reprezentacija“ Republike Srpske u Sarajevu, po taktovima Bakira i Sebije koji su određivali i stavljali veto na srpske ministre, prvi put od Dejtona.  Veseli Lučić nije kriv što su ga bahati i neodgovorni predložili za ministra, ni kriva ni dužna, bez ikakvog znanja, obrazovanja i kvalifikacija.

Nije ni prvi ni poslednji, većina je sličnih njemu, samo što je možda on ipak toliko izrazit primjer neškolovanog i nedostojnog ministra koji je potpuno ogolio funkcionisanje nakaradnog sistema do srži. Sličan se sličnom raduje, pa Nešić spram sebe bira kadrove iz kvote DNS-a, a jedno od narednih iznenađenja trebalo bi biti imenovanje Jovice Vlatkovića umjesto Peka Ivankovića za novog izvršnog direktora za investicije Elektroprivrede Republike Srpske!?

Država i narod su prćija nekolicine moćnika, koji sebe nazivaju liderima, koji su moć stekli pljačkajući i porobljavajući svoj narod i institucije, potom dijeleći plijen postavljanjem svojih poltrona i poslušnih marioneta na ključne pozicije kako bi bez pogovora i otpora sprovodili njihova naređenja.

Lučić nije ništa lošiji od Čavićevog „ministra“ privrede, izvjesnog Vjekoslava Petričevića, Petra dr Đokića, Gluhakovića, Košarca, Ilića ili drugih karikatura i kadrova Partije, i ne treba na njega bacati kamenom, jer ni on sam ne zna šta ga je snašlo.

U svakom zlu ima nešto dobro, pa će i kadriranje Lučića, koji je ponavljao četvrti razred, zgaditi narodu bahate moćnike koji su prešli sve granice i pomoći da se sve uruši, jer što su zakoni i kadrovi luđi, to je imperija bliže kraju. Ne pada snijeg da prekrije brijeg, pa je tako glasanje poslanika SDA, izuzev Zvizdića, pokazalo kakve su one bosanske patriote, kakvim se lažno predstavljaju u javnosti.

Upravo su oni glasanjem i predlaganjem Lučića, Radončića i sličnih njima, pokazali koliko im je stalo do države u koju se lažno zaklinju. Možda u SDA naivno misle da će glasanjem za užasne kadrove iz Republike Srpske ojačati svoje pozicije, ali se varaju jer će na kraju svi biti u gubitku potapajući sve i gurajući nas na samo dno.

Tražili ste, gledajte! Nadam se da većina građana, dok nijemo i sa čuđenjem posmatra šta se događa, razne ponavljače đake, bagru, ološ i propalice kako drže sve konce u rukama i dolaze na ključna mjesta, osjeća bar malo stida jer su upravo oni najodgovorniji za ovu situaciju zato što već dvije decenije uporno glasaju za jedne te iste, kao riba hvatajući se iznova za istu udicu velikih manipulatora, populista, lažnih patriota i mesija, a onda se kao čude šta nas je snašlo.

 

Nebojša Vukanović