palpal

Čestitke Demokratama, Bečiću, Krivokapiću – Mandiću ODLAZI

Lokalni izbori u Nikšiću su onakvi kakve sam predvidio i priželjkivao. Važno je da je Milo Đukanović i njegov DPS izgubio vlast, iako je osvojio najveći broj glasova, ali će opozicija formirati vlast.

Zbog lokalne vlasti, zloupotrebe resursa, kontole RTCG i drugih važnih institucija, te sukoba u Vladi i suludih napada Andrije Mandića i još nekih čelnika DF-a na premijera Krivokapića. ODLAZI  – jasna je poruka Andriji Mandiću, koji je najveći gubitnik izbora.

 

Sve čestitke Aleksi Bečiću i Momu Koprivici, te Zdravku Krivokapiću i vladiki Joanikiju, koji su iz sjene podržavali Demokrate i Koaliciju mir je naša nacija, pokazali veliki ugled i autoritet te udvostručili broj glasova u odnosu na parlamentarne izbore održane avgusta prošle godine.

Opširnije u video prilog, ali ovo je poslednji alarm i upozorenje Vladi i novim vlastima da moraju biti ozbiljni i odgovorni, da se ne smiju svađati i sukobljavati oko vlasti jer će tako omogućiti Milu Đukanoviću i DPS-u da se podignu iz pepela i vrate na vlast, ako se napadi, podmetanja, spletke i podmetanja nastave.

Opširnije u video prilogu…