Čestitke Crvenoj zvezdi na plasmanu u Ligu šampiona

Zvezda je mnogo više od sportskog kluba, a plasmanom u Ligu šampiona večeras je obradovala milione svojih navijača, ne samo u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj,  već širom svijeta. Prije svega čestitke sjajnom treneru Vladanu Milojeviću i odličnom golmanu Milanu Borjanu, junaku utakmice, a onda i svim igračima na velikom uspehu. Vjerujem da se plasman Zvezde, bar tiho, večeras proslavlja u Kistanju, Erveniku, Gornjoj i Donjoj Poloči i drugim srpskim selima oko Knina, rodnog mjesta golmana Borjana  i Miloša Degeneka, strijelca i asistenta, koji je imao svega godinu dan kada je u „Oluji“ protjeran iz rodnog Knina, do  rata jednog od najvećih uporišta Delija. Zvezda je dovela Borjana iz Kanade, Degeneka iz Australije i okupljajući braću iz Knina krenula u velike pobjede, a upravo su njih dvojica najzaslužniji za večerašnji plasman.

Poslije 26 godina, Zvezda se vratila na stare staze uspjeha i ponovo će igrati u najelitnije evropskom klupskom takmičenju Ligi šampiona. Od srca Zvezdi sve čestitke, i puno sreće u predstojećim mečevima. Marakana čeka velikane!

Na kraju treba se zahvaliti i „susjedu“ Marinu Pogrančiću, koji je ispoljio patološku mržnju gazeći Zvezdinog fudbalera i  tako rasplamsao strasti, a na kraju je bio zgažen, ponjeđen i ponižen.

Nebojša Vukanović