Čestitke čestitom drugu i skojevcu Bogosavcu

Drug Aleksandar Bogosavac postao je povjerenik i prvi čovjek novoformirane Socijalističke partije Srpske – SPS-a u Derventi. Čestitam na velikom uspjehu mladom SKOJEVCU i socijalisti, a podsjećam da sam ovo ranije i bio najavio jer je mlađani Bogosavac bio gost kod Skoka i Selaka na osnivačkoj Skupštini SPS-a u Banjaluci pred početak korone i pandemije.

Bogosavac je poznat po tome što je lio krokodilske suze i bio tobože jako zabrinut za sudbinu SDS-a zbog duela koji sam u Narodnoj skupštini imao sa potpredsjednicom Sonjom Karadžić nakon što me je presudila i kaznila sa odbijanjem 20% plate kao predsjednica Etičkog odbora NSRS zbog benigne diskusije i odgovora na laži i uvrede Spomenka Stojanovića.

Pored Bogosavca tada je za sudbinu SDS-a bio jako zabrinut i njegov pobratim Darko Mitrić, takođe novi socijalista, ali Đokićev. Inače Bogosavac je za Sonju bio oličenje čedtitosti, poštenja, časti, karaktera, kojem danas možemo da svjedočimo.

Bogosavac je nekad bio „veliki“ opozicionar, borio se za predsjednika Mladih SDS-a a kad nije prošao cvilio u javnosti kao uccjeljena mlada. Meni i drugima je znao držati slovo kako treba da se borimo, šta treba da radimo, a javno me je ismijsvao zbog jedne slovne greške u pisanju i tvrdio kako zbog toga Dodik postaje na vlasti jer su ljudi u opoziciji, poput mene, nepismeni i slabo obrazovani.

Ne pada snijeg da prekrije brijeg, već da svako smeće pokaže svoj trag, i drago mi je što se ponovo pokazalo da imam „šesto“ čulo da namirišem i prepoznam papke i političko smeće. Još jednom čestitam drugu i skojevcu Bogosavcu što je pokazao svoje pravo lice, i nadam se da će i on svoju blistvu karijeru u SPS-u završiti na političkoj deponiji kad sve ovo prođe, skupa sa svojim pretečama, Stevandićem, Čavićem, Obrenom, Mićom, Ogijem i ostalim političkim smećem, a ne u nekoj „budućnosti“ gdje sa svojim pristalicama namjerava da se „sretne“.

 

Nebojša Vukanović