БХ фанатикос Милорад Додик подржао репрезентацију БиХ

Лажни Србин и лажни патриота Милорад Абу Додик подржаће рад и наступе репрезентације своје драге домовине Босне и Херцеговине у кошарци, потврђено је након састанка у Лакташима Мирзе Телетовића, предсједника Кошаркашког савеза БиХ, и Абу Додика. Предсједавјући Предсједништва БиХ подржао је репрезентацију БиХ на крају године у којој је требао да се одржи референдум о независности Републике Српске и одцјепљења од БиХ, како је предвиђала Декларација СНСД-а из 2015. године.

Додик је добио повјерење наивних грађана радикалном реториком, причама о немогућој БиХ која ће да се распадне, арлаукању хоџа који му сметају и балканском Техерану који има превише џамија, на који се брзо навикао док сједи на канабету са екс ратним злочинцем Шефиком Џаферовићем.

Чим су прошли избори Додик је поново окренуо плочу и постао велики БХ фанатикос који се бори за Домовину, некада вјештачку творевину коју је наводно требао да угаси. Подршка Мирзи и репрезентацији домовине БиХ је наставак његове искрене пробосанске политике и прве изјаве након устоличења да Предсједништво БиХ и Сарајево требају бити епицентар свих активности.

Наивни Срби које је Абу Додик поново превео жедне преко воде могу само да се солидаришу, узму плаво-жуте шаливе  и бодре са Мирзом и Милетом домовину БиХ у Зетри и балканском Техерану. На крају се само треба запитати какву би хајку покренули РТРС, АТВ и други дворски медији да су Мирко Шаровић или Младен Босић урадили и изјавили нешто слично?