palpal

BH fanatikos Milorad Dodik podržao reprezentaciju BiH

Lažni Srbin i lažni patriota Milorad Abu Dodik podržaće rad i nastupe reprezentacije svoje drage domovine Bosne i Hercegovine u košarci, potvrđeno je nakon sastanka u Laktašima Mirze Teletovića, predsjednika Košarkaškog saveza BiH, i Abu Dodika. Predsjedavjući Predsjedništva BiH podržao je reprezentaciju BiH na kraju godine u kojoj je trebao da se održi referendum o nezavisnosti Republike Srpske i odcjepljenja od BiH, kako je predviđala Deklaracija SNSD-a iz 2015. godine.

Dodik je dobio povjerenje naivnih građana radikalnom retorikom, pričama o nemogućoj BiH koja će da se raspadne, arlaukanju hodža koji mu smetaju i balkanskom Teheranu koji ima previše džamija, na koji se brzo navikao dok sjedi na kanabetu sa eks ratnim zločincem Šefikom Džaferovićem.

Čim su prošli izbori Dodik je ponovo okrenuo ploču i postao veliki BH fanatikos koji se bori za Domovinu, nekada vještačku tvorevinu koju je navodno trebao da ugasi. Podrška Mirzi i reprezentaciji domovine BiH je nastavak njegove iskrene probosanske politike i prve izjave nakon ustoličenja da Predsjedništvo BiH i Sarajevo trebaju biti epicentar svih aktivnosti.

Naivni Srbi koje je Abu Dodik ponovo preveo žedne preko vode mogu samo da se solidarišu, uzmu plavo-žute šalive  i bodre sa Mirzom i Miletom domovinu BiH u Zetri i balkanskom Teheranu. Na kraju se samo treba zapitati kakvu bi hajku pokrenuli RTRS, ATV i drugi dvorski mediji da su Mirko Šarović ili Mladen Bosić uradili i izjavili nešto slično?