palpal

Beogradski plotuni

Da je Dodik u velikoj krizi nakon sramne izdaje, ulaska u Savjet ministara BiH prihvatanjem ANP inponižavajuće koalicije sa SDA i Bakirom, posebno nakon objavljivanja Stenograma sastanka članova Predsjedništva BiH i ambasadora Kvinte, iz kojih se jasno vidi da i sam Dodik priznaje da je Program reformi ANP samo se drugačije zove, govore panični napadi i plotuni po opoziciji koji dolaze sa svih strana, kako bi se velikom galamom i vikom prikrila izdaja i kapitulacija. RTRS, ATV, SRNA, Večernje novosti, Glas Srpske i ostali režimski mediji su se ispucali, niko im više ne vjeruje, pa dolazi vatrena podrška teške udbine artiljerije iz Beograda.

Tako su jutros u Jutarnjem programu nesrećne „Hepi“ televizije ležerno ćaskali stari i prekaljeni udbaši, Milomir Marić i Tomo Aleksandrija Kovač, bivši ministar policije Republike Srpske optužen za teške ratne zločine, profiterstvo i kriminal. Čestiti Tomo uzeo je od Dodika milione preprodajući zemljište za Asministritivni centar u Istočnom Sarajevu, pobjegao sa našim novcima u Beograd, i od tamo nam drži plaćene moralne  lekcije o srpstvu, izdaji i patriotizmu. Tako je jutros sa Marićem baljezgao kako sam „kopile“, „plaćenik muslimana i Bakira“, „neprijatelj Srpske“, šireći mržnju i pripremajući javnost za fizičke napade, o čemu ću uskoro detaljnije da govorim.

Ne bojim se ja Toma, ostalih tajkuna i UDBE, niti puno obraćam pažnju na njihova laprdanja, ali nek znaju da se najslađe smije onaj ko se zadnji smije…

Neka bude borba neprestana!