Бекан као мјера бешчашћа

Један бекан (ознака Б) би се могао установити као мјерна јединица за врхвнац бешчашћа и лицемјерства . Умјесто да корумпирани партијски неспособњаковићи, попут директора Лукине Установе за екологију Стевана Бекан, поднесу оставке, јер су директно одговорни за касапљење и уништавање градског парка и зеленила, бесрамни лажов и манипулатор  Стеван Бекан јуче је изјавио како би тобоже у парку пало 80 стабала, умјесто 40 колико је вјетар искрчио, да он и Лука нису извршили „реконструкцију“. Већег лицемјерства, бесрамније лажи и подлости одавно нисам чуо! Фуј! Питају ли се некад бесрамници како је парк претекао бројна искушења прије њих и њихове „реконструкције“!?

Бекан очито да има више косе на глави него образа и памети, јер овакву изјаву може дати само неко максимално бескрупулозан, спреман да уради све и изврши свако наређење претпостављених, у овом случају ментора Луке. Није парк рулет па да има прилика за поправни и „вађење“ након грешака и промашаја!

   Градски лудаци и шизогене структуре, а морам да их овако назовем имајући у виду какво зло и трајну штету чине граду и народу, упркос мојим сталним упозорењима, уништили су и искасапили као дрвосјече Дучићев градски парк у центру Требиња, непотребно исјекли гране и дрвеће приликом тзв „реконструкције“, која је коштала преко милион марака и након 2 године још није завршена. Дрвосјече не само да су непотребно исјекле дрвеће у парку и густу живу ограду  око парка, која га је штитила од удара вјетра, већ су лудаци непотребно исјекли корјење стабала постављајући систем за наводњавање, који није у функцији, и тако уништили стара стабла и парк. 

Умјесто да бар неко из градске управе упути извињење Требињцима, или има бар мало части и одговорности да поднесе оставку, јер су неспособњаковићи уништили плућа и понајљепши дио центра града, бесрамници попут Бекана вријеђају интелигенцију и подсмијавају се грађанима. Сто година прије Луке и Бекана парк је успио да одоли олујама, вјетру и искушењима, али не може да претекне лудости широкобријешких ђака и незналица. Ко зна каква нас још искушења и лудости чекају од шизогених структура, и чега ћемо се још нагледати док се народ не ослободи тешких окова и ланаца.

 

Небојша Вукановић