palpal

Bekan grubo izvrijeđao dr Čihorića

Vlast i ulizice ne vole kritiku, posebno ne javnu, a to pokazuju sramne uvrede i ponašanje Stevana Bekana, načelnika Štaba za vanredne situacije grada Trebinja. Objava dr Nikole Čihorića, ljekara koji je rođen u Trebinju ali dugo godina živi i radi u Bernu, Švajcarskoj, izazvala je dosta bure i polemike u Trebinju. Pošteno govoreći dr Čihorić nikog nije pomenuo imenom, ali je oštro kritikovao one koji su objavili i dostavili medijima spisak građana u izolaciji i odgovorni zbog kršenja zakona, a to su čelni ljudi grada Trebinja, prije svega gradonačelnik Ćurić i njegovi najbliži saradnici, poput Stevana Bekana koji se i sam osjetio prozvanim.

Vlast ne trpi kritiku, pa je prvi čovjek lokalne Ustanove za ekologiju i bezbjednosti i načelnik gradskog Štaba za vanredne situacije  Stevan Bekan na svom „fejsbuk“ profilu žestoko izvrijeđao dr Čihorića, tražeći da uplati novac i pomogne gradu, pokušavajući tako da se dodvori dr Miku, pokazajući pravo lice i naličje gradskih vlasti.

Bekan između ostalog kaže da su „samoproklamovani ugledni doktori“ i „licemjeri“, koji se samo zalažu za poštovanje zakona i privatnosti građana, tobože veća pošast od korona virusa, suludo optužući dr Čihorića da će nečiji očevi i djedovi umrijeti zbog njegove objave na „fejsbuku“, te kako naš ugledni doktor iz Švajcarske tobož nije dostojan da pomene ime „pravog“  doktora iz Avtovca Mirka dr Ćurića. Svaki komentar je suvišan, samo se sjetih Nadrealista i igre Hrkljuša, kad Đuro sebe udara šakom u čelo i kaže UDRI SE BEKANE..