Бахатост прелази све границе

Дрско понашање и бахатост предсједника Основног суда (или Основног кадилука) у Требињу Милана Босића прелази све границе. Упркос сталним упозорењима, Босић је упоран у кршењу закона, иако би као први судија требао да га штити.

Критика на њега дјелује само дан или два, када своје возило оставља на паркинг мјесту, и након тога он наставља да показује осионост и бахатост, паркира се на тротоару, испод знака забрањено паркирање, тик уз зграду Основног суда, како не би до посла пјешачио 20 или 50-ак метара, колико је удаљен паркинг.

Нажалост полиција не кажњава првог судију града Требиња, иако колаж фотографија показује колико је бахат, дрзак и упоран у кршењу закона. Босић се пуно не осврће на критике јавности, јер се у Суду раде много горе ствари које пролазе некажњено, а каква се лоша порука шаље грађанима свима је јасно. Правосуђе је најгори дио друштва, а мале слике осионости и бахатости су само показатељ стања у коме се налазимо, јер управо они који би требали да штите законе и државу, полиција и правосуђе, највише га крше, а шта онда треба очекивати од обичних грађана.

 

Небојша Вукановић