palpal

Ankete straha pokazuju veliku nervozu i paniku režima

Velika nervoza, strah i panika koja vlada unutar SNSD-a i vladajuće koalicije u Trebinju je pokazatelj da se „voda ulila u uši“, i da su odgovorni na ključnim pozicijama u gradu postali svjesni kakvo je raspoloženje naroda prema njima. Trebinjci su ogorčeni, nezadovoljstvo naroda je veliko, a vlastodršci pokušavaju da paničnim potezima, novim obećanjima, poklonima, ucjenama, pritiscima, medijskim manipulacijama i na sve druge načine još jednom pokušavaju prevariti i pokoriti narod.

Za četiri godine, koje su pojeli crveni skakavci, nije urađeno ništa, a sada odjednom pred izbore može sve, i asfalt, i prodavnice za penzionere, i posao za mlade, projekti, i investicije, fabrike, radna mjesta.. Posebna vrsta obmane su naručeni tekstovi u dvorskim medijima u kojima vlast tobože ima više od dvije trećine podrške naroda!

Što je najluđe u svemu, u naručenim tekstovima se ističe da je narod tobože oduševljen najavama izgradnje aerodroma i kliničkog centra, iako su upravo ove šarene laže i providna predizborna lažna obećanja postala  predmet šala i ismijavanja u narodu i na društvenim mrežama.

Nikakve naručene ankete, čiji se autor i agencija koja ih je navodno uradila nigdje ne spominju, pritisci, nervoza i spinovanje javnosti ne mogu pomoći don Luki, Iliji i Miku, jer su svojom pohlepom, bahatošću i osionošću postali toliko omrznuti u narodu da će toga uskoro postati i svjesni.

Džaba vam novci moji sinovci!

 

Nebojša Vukanović