Ako lažu koza i Milutin, ne laže rog!

Danas je potvrđena informacija koju sam sinoć objavio da su policija i lokalna inspekcija u Nevesinju sinoć napisale kazne za 20 lica, u visini od 500 do 2000 maraka, koji su se okupili u restoranu Tara, u sklopu firme MDM, između ostalog i vlasniku restorana i odgovornom licu. To je medijima potvrdila Sandra Kovačević, šefica Odsjeka za inspekcijske poslove opštine Nevesinja.

Porodična firma MDM u vlasništvu je oca Veljka i sina Milutina Samardžića, zamjenika načelnika opštine i člana lokalnog Štaba za vanredne situacije, koji je prema mojim saznanjima bio na žurci sa 20-ak prijatelja kada je sinoć oko 21 sat došla policija, po prijavi odbornika lokalnog Darka Marića. Milutinu su, kao visokom funkcioneru Partije „progledali kroz prste“ kako ne bi skandal izbio u javnost, i pustili da utekne na druga vrata i ostavi prijatelje na cjedilu, slično kao što je njegov otac 1992. utekao iz Nevesinja u Njemačku, pa se vratio posle rata sa parama da bude gazda borcima koji su mu branili kuću i porodicu. Milutin održava porodičnu tradiciju, i to je lijepo, ali je licemjermo što upravo Samardžić, kao član opštinskog Štaba i drugi čovjek opštine, uporno poziva građane da se ne okupljaju i poštuju vladine Uredbe. Prosto je i logično pitanje kako bi se u nekom restoranu, tokom policijskog časa, okupilo 20 ljudi, a da tu nije bio i gazda, formalno brat Dušan i otac Veljko Samardžić, koji ih je okupio i otvorio restoran? Sigurno da niko od konobara i osoblja ne bi bez znanja i dozvole gazde smio tako nešto uraditi?

Malo mi je žao veselog Milutina, jer ga je sinoć oko 1 sat iza ponoći zvao uvaženi poslanik Ilija Tamindžija, galamio na njega i Mila Uljarevića kad je pročitao moj tekst, pa ga razumijem jer je nakon neprospavane noći morao napisati nemušti Demanti, demantujući ne mene već policiju i „svoju“ šeficu Inspekcije Sandru Kovačević koja je potvdila da je tačna vijest koju sam objavio sinoć, da su drakonske kazne od 500 do 2000 maraka napisane za 20 osoba, između ostalog vlasniku, članu Milutinove porodice.

Ipak uvaženi i čestiti zamjenik načelnika mi šalje Demanti i prijeti Tužnom, jer sam mu udario na obraz silni. Sko lažu koza i Milutin, ne laže rog, i pitam se koliko treba neko biti drzak i bezobrazan da demantuje moje pisanje a da policija i šefica Inspekcije u Nevesinju, čak podređena Milutinu, potvrđuju tačnost! Nema sumnje pred Milutinom je velika i svijetla karijera u Partiji, koja traži baš ovakve, licemjerme, beskrupulozne koji su na sve spremni!

Demanti Milutina Samardžića, zamjenika načelnika opštine Nevesinje i člana Opštinskog Štaba za vanredne situacije, prenosim u cjelosti, kao što sam i ranije prenosio svako reagovanje vlasti jer se zalažem za svaku vrstu dijaloga opozicije i vlasti, ako već ne može na javnom zarobljenom javnom servisu, RTRS-u i lokalnim javnim radio stanicama, onda bar na mom blogu.

Nadam se da će uvaženi zamjenik načelnika da odgovori na nekoliko pitanja, koja ću sa zadovoljstvom poslati!

Samardžić Milutin
Bratač bb
065/666 420
27.04.2020
Nebojša Vukanović
Trebinje
Predmet: Zahtjev za demanti
    Dana 26.04.2020. godine na Vašem portalu Nebojša Vukanović info je objavljen tekst pod nazivom “ Zamjenik načelnika organizovao prigodnu žurku u Nevesinju !? “ , gdje je iznesen niz netačnih navoda .
U Vašem tekstu tvrdite da sam organizovao „žurku“ i na istoj bio prisutan , što apsolutno NIJE TAČNO . Odgovorno tvrdim da nemate argumenata za objavljivanje ovih lažnih informacija , koje narušavaju moj lični integritet.
Obzirom da sam član Opštinskog štaba za vanredne situacije koji kreira mjere za suzbijanje pandemije korona virusa , ovakve Vaše kvalifikacije dodatno mi nanose štetu i zbunjuju javnost .
U cilju istinitog informisanja javnosti zahtijevam da odmah objavite demant predmetnog članka u svim medijima u kojima je isti objavljen . U suprotnom , biću prinuđen da neistinitosti navoda iz ovog članka dokažem u sudskom postupku , a što će neminovno proizvesti i ostale zakonom predviđene konsekvense po Vas .
S poštovanjem
Samardžić Milutin