palpal

Press nakon incidenta Glamočak – Vukanović – Šulić

Snimak konferencije za novinare nakon incidenta i prekida zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske. Na njoj su govorili poslanici Nedeljko Glamočak, Nebojša Vukanović i Denis Šulić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i poslanik SNSD-a, koji svojim ponašanjem i učestalim prekidanjem diskusija opozicionih poslanika i uzrokuje incidente i tenzije.

Pogledajte i snimak koji je doveo do incidenta i prekida sjednice, jer je u više navrata u nizu Šulić oduzeo riječ poslaniku Nebojši Vukanoviću jer mu se nije dopala diskusija.

Da je sve organizovano pokazuje i izjava Rajka Vasića da treba potpuno cenzurisati i zatvoriti za javnost sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, pa je jasna namjera SNSD-a da preko svojih potpredsjednika pokuša ućutkati opozicione poslanike i onemogućiti bilo kakvu raspravu o suštinskim problemima društva, kršeći i Ustav i Poslovnik.

Neću popustiti i neću dozvoliti da nas ućutkaju zloupotrebama, i moraju shvatiti da smo svi isti i da Narodna skupština Republike Srpske, i ostale institucije, nisu njihove i njihova prćija pa da mogu raditi šta hoće, već su svih građana i njihovih izabranih predstavnika.

 

Nebojša Vukanović